Uppsala BOIS

Referat: UNIK utveckling - Uppsala BOIS

Final i DM mellan UNIK och Uppsala BOIS.
Att vi hade en match i benen sedan semifinalen på morgonen gjorde laget bara bättre.
Laget startade i högt tempo och BOIS såg något sega ut. Efter 9 minuter var Jonas på väg igenom men hakades upp och domaren blåste straff. Straffen tog Max men sköt tyvärr utanför. Spelat fortsatte i högt tempo med målchanser åt båda hållen, men två bra försvar och målvakter höll siffrorna nere. I 16e minuten sköt Anton rättvist 1-0 på pass från Tobias. Sedan följde en bra UNIK period med bra och snabbt passningsspel där BOIS inte hängde med:
I 29e gjorde Axel 2-0 på pass från Anton.
Minuten senare ökade Anton på till 3-0 på pass från Hugo.
Strax efter avslag vann vi tillbaka bollen och skapade en hörna, den satte Markus F till 4-0 . Innan halvlek satte Markus L 5-0 på ett skott utifrån på pass från Markus F.
I andra halvlek fick BOIS en straff i 7e minuten som även dom sköt utanför. Tur för oss, annars vet man inte vad som hänt .....
Sedan följde en period med många utvisningar. Värsta "syndarna" var BOIS som bl.a drog på sig två matchstraff. Med två man mindre på banan kunde UNIK kontrollera matchen och gå ifrån till en säker seger. UNIK kostade på sig att missa ännu en straff, Max igen .... Men i 22a ökade Axel på till 6-0 och i 26e satte Markus L 7-0 på hörna. I 27e gjorde Eric 8-0 och i 35e gjorde "straffsumparen" Max äntligen mål på en genomåkning. :-D
I 42a kom tvåsiffrigt via Eric till otroliga 10-0!! Strax innan slutet på matchen reducerade BOIS till 10-1 vilket också blev slutresultatet.
UNIK är distriktsmästare!!!!

Laget: Tobias B (MV), JO, Tobias L, Max E, Anton L, Jonas A, Hugo J, Eric P, Markus L, Markus F, Sverre B, Johan O, Martin A

Målskyttar: Anton, Axel, Markus L och Eric 2 var. Max och Markus F 1 var